Добро дошли | ИМПЕРИЈАЛ ПРОМЕТ Д.О.О.
Imperijal Vesti Slika
Блог

Како да регистрација возила не буде превелико оптерећење за ваш буџет?

Регистрација возила за многе представља додатно оптерећење за лични и породични буџет, али она је законска годишња обавеза свих возача. ИМПЕРИЈАЛ-ПРОМЕТ д.о.о увек настоји да својим клијентима обезбеди најбољу услугу, али и најбоље цене и услове плаћања. Код нас можете обавити регистрацију возила, технички преглед, осигурање возила, али и низ других услуга, а ми ћемо се потрудити да вам понудимо начин плаћања који ће најмање оптеретити ваш буџет.

Нашим клијентима нудимо могућност плаћања:

  • Готовином
  • Чековима на одложено до 6 месечних рата
  • Платним картицама
  • Административна забрана без одласка у банку.

Регистрација возила путем административне забране може бити веома велика олакшица за ваш буџет, а доступна је свим стално запосленим особама, као и пензионерима. Процедура регистрације возила путем административне забране је врло једноставна и ако се одлучите за ову могућност плаћања, наши запослени ће вас детаљно упутити у потребну документацију и ваша регистрација ће бити завршена у експресном року.

Не заборавите да и трошкове регистрације возила можете израчунати унапред уз помоћ нашег калкулатора регистрације, као и да обавезан технички преглед пред регистрацију можете заказати online на нашем сајту.