О нама

ИМПЕРИЈАЛ-ПРОМЕТ је компанија чија је основна делатност вршење услуга у области регистрације свих врста возила, односно техничког прегледа возила, закључивање полисе обавезног осигурања од аутоодговорности и издавање регистрационих налепница
директно на техничком прегледу.
Imerial Promet Tehnicki Pregled Velika Plana 81

Укратко о нама

Дуга традиција и квалитет рада наше фирме где можете обавити редован технички преглед возила, императиви су који прате наш свакодневни рад. Приликом сваког вашег доласка, поред савета о одржавању возила, наши квалификовани радници ће вам помоћи и око низа других услуга, као што су регистрација, продужење регистрације, као и уговарање квалитетних полиса осигурања.

Наши дугогодишњи задовољни клијенти су се уверили у брзу и квалитетну услугу коју им свакодневно пружамо, због чега нам се увек радо враћају. Захваљујући препорукама бројних клијената, створили смо богату базу корисника наших услуга.

Станица за технички преглед возила, која се простире на 4000 m2 и поседује јединствену опрему последње генерације, гарантује квалитетну услугу и безбедност на путевима.

Налазимо се на 1500м од искључење са ауто пута.

Уз технолошку линију поседујемо и полигон за вршење техничког прегледа возила, као што су: трицикли, четвороцикли, мотокултиватори, трактори, прикључна возила за трактор, радне машине, возила намењена за превоз кошница за пчеле код којих су кошнице саставни део возила, вучно возило туристичког воза, прикључна возила туристичког воза, остала возила која због техничких карактеристика не могу бити прегледана на технолошкој линији која испуњава услове за вршење техничког прегледа возила чија НДМ прелази 3,5 т.